В 10 школах проєкту "Мирна школа" відбулися супервізії на тему "Чутливість до багатоманіття"

У грудні в 10 школах проєкту "Мирна школа" відбулися супервізії на тему "Чутливість до багатоманіття". Команди учнів-медіаторів спілкувалися на тему того, що таке багатоманіття та чому важливо розвивати чутливість до нього в шкільному середовищі.
Протягом супервізії учні проаналізували власну особистість; упередження та стереотипи, з яким вони та їх однолітки стикаються; представники яких національностей/релігій та субкультур є в їх школі. А також, які заходи Шкільна служба порозуміння може втілити для кращого розуміння та підсилення толерантності до різних представників шкільної спільноти, а також для розвінчення стереотипів та подолання упереджень.
 
Sens 1
Шкільні медіатори поділилися своєю цікавістю до теми та її важливістю у шкільному житті. Серед найпопулярніших заходів, обраних медіаторами, є анонімні опитування учнів, проведення Кола цінностей, створення інформаційних плакатів та організація "Дня культур".

Sens 4
Sens 2

Sens 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Проєкт "Мирна школа" підтримується урядом Німеччини, через спільний внесок Програмного офісу forumZFD в Україні та Громадянської служби миру Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH(GIZ) та реалізується ГО "Інститут миру і порозуміння" (ІМіП) у співпраці з Інститутом модернізації змісту освіти МОН та Українським НМЦ практичної психології і соціальної роботи.

 
Сайт створений в рамках проєкту «Мирна школа», що підтримується урядом Німеччини, через спільний внесок Програмного офісу forumZFD в Україні та Громадянської служби миру Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH та реалізується спільно з ГО «Інститут миру і порозуміння», Українським НМЦ практичної психології і соціальної роботи та Інститутом модернізації змісту освіти МОН.

  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd