Курс: “Діалог з дітьми: виховання самостійної, відповідальної та успішної особистості”.

📢 “Мирна школа” запрошує на курс для батьків від Ірини Ільїнової: “Діалог з дітьми: виховання самостійної, відповідальної та успішної особистості”.

Наразі як батьки, так і діти, переживають багато стресу. Часом це призводить до апатії, відсутності бажання до розвитку або захисної агресивної поведінки. Даний курс надає інструменти, що допоможуть покращити стосунки в родині, зробити їх більш гармонійними та відновними для всіх учасників.

🗣 Авторка та ведуча курсу: Ірина Ільїнова – досвідчена психологиня, дипломована педагогиня, сертифікована фасилітаторка, а також мама 4 дітей.

Курс “Діалог з дітьми: виховання самостійної, відповідальної та успішної особистості” допоможе розкрити та розвинути потенціал гармонійних відносин з вашими дітьми.

Структура курсу:

  1. Діалог з дитиною: Знайомимося з теорією Гері Чемпмена “Мови кохання” та визначаємо свою особисту модель комунікації. 
  2. Любов, вимогливість, турбота, піклування: Говоримо про баланс любові та вимогливості в стосунках, вчимося розпізнавати ознаки деструктивної поведінки у дітей та визначаємо індивідуальну стратегію спілкування. 
  3. 8 принципів якісного діалогу: Вивчаємо принципи якісної взаємодії з дитиною та проводимо самодослідження дитячо-батьківських стосунків.
  4. Підтримка і прийняття: Розширюємо знання про способи реагування в конфліктних ситуаціях, а також вчимось  надавати підтримку та прийняття, щоб це не гальмувало розвиток дитини, а лише сприяло йому. 
  5. Підтримка і прийняття дитини: Вивчаємо види та способи підтримки, а також розбираємо індивідуальні кейси та ситуації. 
  6. Похвала та підтвердження успіхів дитини: Отримуємо навички ефективного використання похвали та засвоюємо правила її застосування.
  7. Межі в житті дитини, підлітка: Дізнаємось, як різні стилі виховання впливають на формування відповідальності у дитини та знайомимось з техніками встановлення кордонів.
  8. Самостійність і відповідальність: Отримуємо навички формування самостійності, успішності та відповідальності у своїх дітей. 
  9. Лінь та що вона приховує: Набуваємо компетенції у виявленні причин ліні та розвитку ефективних методів стимулювання активності та самомотивації у своїх дітей. 
  10. Квінтесенція батьківської мудрості: Вивчаємо проекційні методики з АРТ-терапії для аналізу взаємодій та потреб у стосунках із дитиною.

Особливість курсу:
20% - теоретичного матеріалу
80% - практичних вправ

📆 Дати зустрічей: 21, 26, 28 грудня; 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23 січня.
📌 Час та місце: 11:00-13:00 або ж 18:30-20:30 (Час проведення події буде визначений за вибором більшості учасників) на платформі Zoom.

📝 Зареєструйтеся на курс за посиланням – https://forms.gle/XdXMczngPxGSejMD8 

*зверніть увагу, що кількість місць у групі обмежена, зарахування учасників на курс відбуватиметься на основі відповідей в цій реєстраційній формі. Заявки приймаються до 20:00 17 грудня. 

**також звертаємо Вашу увагу, що організатори не планують записувати курс та викладати матеріал у відкритий доступ.

Сайт створений в рамках проєкту «Мирна школа», що підтримується урядом Німеччини, через спільний внесок Програмного офісу forumZFD в Україні та Громадянської служби миру Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH та реалізується спільно з ГО «Інститут миру і порозуміння», Українським НМЦ практичної психології і соціальної роботи та Інститутом модернізації змісту освіти МОН.

  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd