Анонс курсу “Особливості спілкування з родинами військовослужбовців”.

Період повномасштабного вторгнення є надзвичайним випробуванням для всіх громадян України, зокрема для родин військовослужбовців. Вони переживають великий стрес, тривожність і страх. Попри велику кількість інформації про спілкування з представниками Сил оборони, важливо розуміти, що за кожним військовим ховається індивідуальна історія, яка потребує розуміння, підтримки та співчуття.
 
Курс “Особливості спілкування з родинами військовослужбовців” створено для працівників освіти з метою обговорення та спільного пошуку відповідей на питання, які вважаються частиною “культури спілкування” з військовослужбовцями та їх близькими. Ми розглянемо, які теми в спілкуванні потребують особливої обережності та делікатності під час розмови з родинами військовослужбовців, а також обговоримо яким чином надати їм підтримку під час цього складного періоду.
 
Тренерка курсу: Альона Копіна, експертка, тренерка ІМІП, медіаторка та мати військовослужбовця.
 
Курс складається з трьох вебінарів:
 
1. “Культура спілкування у суспільстві з травмою війни”.
Ми обговоримо, що ми розуміємо під визначенням “культура”, як змінилися суспільні норми через повномасштабну війну і як це впливає на наше сприйняття родин військовослужбовців.
 
2. “Особливості та ефективне спілкування з родинами військовослужбовців”.
Будемо досліджувати те, що лежить на поверхні та те, що приховано в спілкуванні з родинами військовослужбовців. Також навчимося говорити про складні теми та використовувати інструменти ефективної комунікації.
 
3. “Океан болю та можливості рятувального човника”.
Обговоримо, як працівники освіти формують та транслюють культуру підтримки та від чого вона залежить.
 
Дати зустрічей: 23, 24, 25 листопада.
 
Час та місце: 18:00 – 20:30, на платформі Zoom.
 
Зареєструйтеся на курс за посиланням – https://forms.gle/AL6t9fG1Mrt3ySWFA
 
*зверніть увагу, що кількість місць у групі обмежена, зарахування учасників на курс відбуватиметься після розгляду цієї форми реєстрації.
Дедлайн подачі заявок до 18 листопада включно.
Сайт створений в рамках проєкту «Мирна школа», що підтримується урядом Німеччини, через спільний внесок Програмного офісу forumZFD в Україні та Громадянської служби миру Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH та реалізується спільно з ГО «Інститут миру і порозуміння», Українським НМЦ практичної психології і соціальної роботи та Інститутом модернізації змісту освіти МОН.

  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd
  • forum zfd